Wij zijn op zoek naar collega`s!

Wie zijn wij?

Vanuit onze 8 gezondheidscentra bieden wij zorg aan meer dan 60.000 patiënten. In onze praktijken werken ruim 140 medewerkers, o.a. huisartsen, doktersassistenten en praktijkondersteuners. Laagdrempelige samenwerking met de verschillende zorgdisciplines in onze centra, persoonsgerichte zorg aansluitend bij de behoeften en wensen van de patiënt en als innovatieve organisatie blijven zoeken naar verbeterde huisartsenzorg…..daar staan wij voor!

 

Wat bieden wij?

Al onze geaccrediteerde centra hebben een eigen identiteit en cultuur en kenmerken zich door intensieve samenwerking in collegiale, informele en professionele teams. De teams zijn zelfsturend en maken onderling afspraken over parttime werken en waarneming.

We vinden het belangrijk dat alle medewerkers de mogelijkheid hebben om door te groeien en bieden jou ruime opleidingsmogelijkheden. We leiden AIOS op, begeleiden BBL stagiaires en de gediplomeerde doktersassistentes krijgen de kans om door te groeien. Alle medewerkers hebben een ruim opleidingsbudget en huisartsen worden bijvoorbeeld gestimuleerd om een opleiding tot kaderhuisarts te volgen.

Een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend en zijn conform de cao huisartsenzorg en afhankelijk van je ervaring.

Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd  met uitzicht op vast dienstverband.

 

Wat verwachten wij?

Wij zoeken collega`s die graag in teamverband werken en affiniteit hebben met werken in een wijk met veel verschillende culturen en lage gezondheidsvaardigheden. Je bent stressbestendig, collegiaal en flexibel maar vooral enthousiast en klantgericht! Je wordt blij van teamwork.

 

Geïnteresseerd?

Kijk voor alle informatie over onze actuele vacatures hieronder en reageer door middel van het mailen van je motivatiebrief mét CV naar PO@gazo.nl.

 

Wil je meer weten over werken in een gezondheidscentrum? Hier kun je er meer over lezen. 

 • Al onze centra staan in een multiculturele wijk, zijn goed bereikbaar per openbaar vervoer, liggen vlak bij de snelweg en je kunt voor de deur gratis parkeren.

  Heb jij ervaring in een huisartsenpraktijk, goede communicatieve vaardigheden en beheers je de nederlandse én engelse taal? Vind je een hardwerkend en gezellig team belangrijk, heb je graag een aantal dagdelen per week je eigen assistent-spreekuur en vind je het begeleiden van BBL-stagiaires hartstikke leuk?

  Als je dan ook nog een afgeronde opleiding tot Doktersassistent hebt, nodigen wij je van harte uit te solliciteren!

  Weet je genoeg?

  Stuur dan je brief met CV naar PO@gazo.nl

 • Wij bieden een unieke kans om je te vestigen en hierdoor het huisartsenvak als huisarts met patiënten op naam in al z’n facetten te leren kennen met daarbij de voordelen van een gezondheidscentrum, zoals bijvoorbeeld ondersteuning op het gebied van personeelsbeleid en ICT.

  Onze teams zijn ambitieus, betrokken en goed samenwerkend. De huisartsen hebben allen patiënten op naam en werken parttime. Er wordt gewerkt met een 15 minuten spreekuur, wat erg goed bevalt. Daarnaast hebben we het afgelopen Coronajaar een slag gemaakt met het bevorderen van E-health en werken wij volgens het LEAN-principe.

  Heb je affiniteit met werken in een wijk met veel verschillende culturen en lage gezondheidsvaardigheden? Ben jij iemand die graag op een vaste plek werkt, het belangrijk vindt om patiëntencontact op te bouwen en het leuk vindt om naast patiëntenzorg ook bezig te zijn met innovatie en praktijkorganisatie?

  Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  Stuur direct je motivatiebrief met CV naar PO@gazo.nl..

   

  Actuele vacatures:

   

  Huisarts in Diemen Zuid

   

  Praktijk van de Toekomst:

  In Amstel III, het gebied tussen de Ikea en de Johan Cruijf Arena, wordt in de komende jaren een nieuwe woonwijk ontwikkeld waar 15.000 woningen worden gerealiseerd. In deze wijk ontwikkelen we  een innovatieve, toekomstgerichte huisartsenpraktijk. De praktijk is een samenwerking tussen de afdeling Huisartsengeneeskunde van het Amsterdam UMC en de Stichting GAZO. Onze missie is om de nieuwe wijk Hondsrugpark de gezondste wijk van Amsterdam te maken en bouwstenen te ontwikkelen voor toekomstbestendige huisartsenzorg in Nederland.

  Kijk hier voor alle informatie!

 • Heb jij altijd al interesse in de gezondheidszorg gehad? Zie je het zitten om in een gezellig team te werken en opgeleid te worden tot doktersassistent(e)? Dan ben JIJ degene die we zoeken!

  Als nieuwe collega ga je in eerste instantie medisch administratieve taken oppakken. We leren je omgaan met de systemen en basistaken. Wij bieden jou de mogelijkheid een opleiding tot doktersassistent te volgen en we leiden je op in één van de praktijken en na de opleiding kan je als volwaardig doktersassistent aan de slag in één van onze centra! Daarna houdt het leren niet op: er zijn altijd mogelijkheden om je verder te verdiepen of je kennis uit te breiden!

  Wat bieden wij jou?

  • Een inwerkprogramma GAZO-breed samen met andere BBL-ers, dat staat als een huis, de GAZO-Academie!
  • Ruime opleidingsmogelijkheden via ROCTOP, neem vast een kijkje: https://www.roctop.nl/vind-je-opleiding/doktersassistent (bekostigd door GAZO)
  • Een baan voor 25,5-38uur/week
  • 1 dag in de week naar school waarvan je een halve dag betaald krijgt!

   

  Interesse of meer weten?

  Bel met Desirée Koolhaas (Adviseur P&O) op 088 2992000 of mail je motivatiebrief met CV naar PO@gazo.nl

 • Heb JIJ tijd over tussen je co-schappen en zoek JIJ een zinvolle en leerzame baan waarin je relevante werkervaring opdoet tegen een aantrekkelijk uurtarief? Dan ben JIJ degene die we zoeken!

   

  Wij zijn op zoek naar geneeskundestudenten die voor langere tijd parttime/fulltime beschikbaar zijn (aantal uren in overleg) en willen werken als doktersassistent(e) in één van onze gezondheidscentra.

  Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Neem dan contact op met Desirée Koolhaas, P&O Adviseur via 088-2992000 of stuur een mail met je CV en beschikbaarheid (periode en aantal dagen per week) naar PO@gazo.nl.

 • Ben jij de organisator die de preventieve zorg voor onze patiënten met een chronische aandoening
  (Diabetes Mellitus, Cardiovasculaire aandoeningen, Astma/COPD, Spirometrie, Ouderenzorg, stoppen met roken) helpt structureren?

  Zo iemand die het leuk vindt voorlichting en adviezen te geven, instructies en educatie te verzorgen en je eigen administratie bij te houden?

  Als je dan ook nog graag in een enthousiast, gezellig en gemotiveerd team wilt werken, dan ben je bij ons aan het goede adres!

  Geïnteresseerd en meer weten?
  Neem dan contact op met Desirée Koolhaas, P&O Adviseur via 088-2992000 of stuur een mail met je CV  naar PO@gazo.nl.

   

  Actuele vacatures:

   

  POH S in Diemen Zuid
 • De GAZO-Academie is ontstaan vanuit de krapte op de arbeidsmarkt; wij willen het tekort aan doktersassistenten verminderen door goede en gemotiveerde mensen zelf op te leiden.

  Het liefst willen we elk jaar 8 nieuwe collega’s het vak leren middels BBL opleidingen, maar we geven hierbij dus ook ‘training on the job’ die aansluit bij het curriculum van ROCTop.

  De trainingen worden niet alleen aan de BBL-ers aangeboden maar ook aan de ervaren assistenten, eigenlijk iedereen die bijscholing wil of herhaling van een bepaald onderwerp, kan de trainingen bijwonen! Uiteindelijk willen we niet alleen voor GAZO opleiden maar voor de hele regio! Zo zijn er verschillende trainingen te volgen; denk daarbij aan: De verschillende systemen waar mee gewerkt wordt, bijvoorbeeld Promedico. Maar ook onderwerpen als Triageren, Medische instrumenten en steriliseren en Meest voorgeschreven medicijnen passeren de revue.

  De trainingen starten dit jaar op 29 maart 2022. Er worden minimaal 10 onderwerpen behandeld. Als jij er 6 van hebt bijgewoond dan word je beloond met een mooie GAZO Academie Hoodie en een GAZO Academie Certificaat. Daarnaast heb je natuurlijk ook vanuit de CAO 20 verplichte scholingsuren. Dus alleen maar leuk om dat op deze manier in te vullen! We zien je graag terug op de trainingen! Samen bieden we de beste zorg in Amsterdam Zuid Oost en Diemen.