Wij zijn op zoek naar collega`s!

Wie zijn wij?

Vanuit onze 8 gezondheidscentra (Holendrecht, Gein, Klein Gooioord, Nellestein, Reigersbos, Venserpolder, Diemen Noord en Diemen Zuid) bieden wij zorg aan meer dan 60.000 patiënten. In onze praktijken werken ruim 140 medewerkers, o.a. huisartsen, doktersassistenten en praktijkondersteuners. Laagdrempelige samenwerking met de verschillende zorgdisciplines in onze centra, persoonsgerichte zorg aansluitend bij de behoeften en wensen van de patiënt en als innovatieve organisatie blijven zoeken naar verbeterde huisartsenzorg…..daar staan wij voor!

 

Wat bieden wij?

Al onze geaccrediteerde centra hebben een eigen identiteit en cultuur en kenmerken zich door intensieve samenwerking in collegiale, informele en professionele teams. De teams zijn zelfsturend en maken onderling afspraken over parttime werken en waarneming.

We vinden het belangrijk dat alle medewerkers de mogelijkheid hebben om door te groeien en bieden jou ruime opleidingsmogelijkheden. We leiden AIOS op, begeleiden BBL stagiaires en de gediplomeerde doktersassistentes krijgen de kans om door te groeien. Alle medewerkers hebben een ruim opleidingsbudget en huisartsen worden bijvoorbeeld gestimuleerd om een opleiding tot kaderhuisarts te volgen.

Een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend en zijn conform de cao huisartsenzorg en afhankelijk van je ervaring.

Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd  met uitzicht op vast dienstverband.

 

Wat verwachten wij?

Wij zoeken collega`s die graag in teamverband werken en affiniteit hebben met werken in een wijk met veel verschillende culturen en lage gezondheidsvaardigheden. Je bent stressbestendig, collegiaal en flexibel maar vooral enthousiast en klantgericht! Je wordt blij van teamwork.

 

Geïnteresseerd?

Kijk voor alle informatie over onze actuele vacatures hieronder en reageer door middel van het mailen van je motivatiebrief mét CV naar PO@gazo.nl.

 

Wil je meer weten over werken in een gezondheidscentrum? Hier kun je er meer over lezen. 

 • Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de  zorgsector?  Voor al onze centra (kijk voor meer informatie over onze centra op GeinHolendrecht, Klein Gooioord, Nellestein, Reigersbos, Venserpolder, Diemen Noord  en  Diemen Zuid) zijn we op zoek naar gediplomeerde doktersassistenten. Het aantal werkdagen en de tijden zijn verschillend per centrum. Mocht je hier meer over willen weten, neem dan contact met ons op!

  Al onze centra staan in een multiculturele wijk met een eigen patiëntenpopulatie. Dat zorgt ervoor dat geen werkdag hetzelfde is. Een voorbeeld van de werkzaamheden die je bij ons mag uitvoeren:

  • Eerste aanspreekpunt voor onze patiënten, zowel fysiek als telefonisch;
  • Uitvoeren van medische taken in de behandelkamer tijdens je eigen assistent-spreekuur;
  • Begeleiden van BBL-studenten;
  • Assisteren van de huisarts;
  • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden.

  De centra zijn allemaal goed bereikbaar per openbaar vervoer, liggen vlak bij de snelweg en je kunt voor de deur gratis parkeren.

  Beschik je over een diploma doktersassistent, heb je goede communicatieve vaardigheden, beheers je de Nederlandse én Engelse taal en heb je ervaring (is een pre en geen vereiste) met werken in een huisartsenpraktijk?

  Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

  Stuur dan een korte motivatie met CV naar PO@gazo.nl

 • Wij bieden een unieke kans om je te vestigen en hierdoor het huisartsenvak als huisarts met patiënten op naam in al z’n facetten te leren kennen met daarbij de voordelen van een gezondheidscentrum, zoals bijvoorbeeld ondersteuning op het gebied van personeelsbeleid en ICT.

  Onze teams zijn ambitieus, betrokken en goed samenwerkend. De huisartsen hebben allen patiënten op naam en werken parttime. Er wordt gewerkt met een 15 minuten spreekuur, wat erg goed bevalt. Daarnaast hebben we het afgelopen Coronajaar een slag gemaakt met het bevorderen van E-health en werken wij volgens het LEAN-principe.

  Heb je affiniteit met werken in een wijk met veel verschillende culturen en lage gezondheidsvaardigheden? Ben jij iemand die graag op een vaste plek werkt, het belangrijk vindt om patiëntencontact op te bouwen en het leuk vindt om naast patiëntenzorg ook bezig te zijn met innovatie en praktijkorganisatie?

  Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  Stuur direct je motivatiebrief met CV naar PO@gazo.nl..

   

  Actuele vacatures:

   

  Huisarts in Diemen Zuid

   

  Praktijk van de Toekomst:

  In Amstel III, het gebied tussen de Ikea en de Johan Cruijf Arena, wordt in de komende jaren een nieuwe woonwijk ontwikkeld waar 15.000 woningen worden gerealiseerd. In deze wijk ontwikkelen we  een innovatieve, toekomstgerichte huisartsenpraktijk. De praktijk is een samenwerking tussen de afdeling Huisartsengeneeskunde van het Amsterdam UMC en de Stichting GAZO. Onze missie is om de nieuwe wijk Hondsrugpark de gezondste wijk van Amsterdam te maken en bouwstenen te ontwikkelen voor toekomstbestendige huisartsenzorg in Nederland.

  Kijk hier voor alle informatie!

 • Heb jij altijd al interesse gehad in werken in de gezondheidszorg? Wil je werken in een gezellig en enthousiast team? Dan is het mogelijk om binnen GAZO opgeleid te worden tot doktersassistent(e).

  Als doktersassistent in opleiding kom je in loondienst van GAZO en ben je werkzaam in één van onze 8 gezondheidscentra. Als nieuwe collega ga je in eerste instantie medisch administratieve taken oppakken. We leren je hierbij om te gaan met de systemen en het uitvoeren van standaard basistaken.

   

  Wij bieden jou de mogelijkheid een opleiding tot doktersassistent (MBO niveau 4) te volgen middels een BBL-traject. Deze opleiding wordt door ons betaald. Hiervoor werken wij samen met ROCTop. Tijdens de opleiding leer je de relevante vakken die nodig zijn om te kunnen werken als doktersassistent. Je wordt intern opgeleid en begeleid door een ervaren doktersassistent in één van de gezondheidscentra. Na de opleiding kun je als volwaardig doktersassistent aan de slag in één van onze centra! Daarna houdt het leren niet op: er zijn altijd mogelijkheden om je verder te verdiepen of je kennis uit te breiden via de GAZO-Academie.

   

  Voorwaarden om in aanmerking te komen voor de BBL opleiding Doktersassistent:

  • 21 jaar en ouder
  • Vmbo-t of mavo diploma: relevantie werkervaring in de zorg is noodzakelijk
  • Havo diploma en hoger/ MBO-verzorgende IG diploma (relevante ervaring is niet vereist)

   

  Wat bieden wij jou?

  • Een leuke en uitdagende werkplek in één van onze moderne gezondheidscentra;
  • Een inwerkprogramma GAZO-breed samen met andere BBL-ers, dat staat als een huis, de GAZO-Academie!
  • De juiste opleiding en begeleiding voor de functie van Doktersassistent;
  • Een baan voor 25,5 tot 38 uur per week waarbij je een dag naar school gaat en een halve dag doorbetaald krijgt.

   

  Er zijn ruime opleidingsmogelijkheden via ROCTop, neem vast een kijkje op de website: https://www.roctop.nl/vind-je-opleiding/doktersassistent

   

  Interesse of meer weten?

  Bel met Varina Hoebdar (Adviseur P&O) op 088 2992000 of mail je motivatiebrief met CV naar PO@gazo.nl

 • Heb JIJ tijd over tussen je co-schappen en zoek JIJ een zinvolle en leerzame baan waarin je relevante werkervaring opdoet tegen een aantrekkelijk uurtarief? Dan ben JIJ degene die we zoeken!

   

  Wij zijn op zoek naar geneeskundestudenten die voor langere tijd parttime/fulltime beschikbaar zijn (aantal uren in overleg) en willen werken als doktersassistent(e) in één van onze gezondheidscentra.

  Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Neem dan contact op met Varina Hoebdar, P&O Adviseur via 088-2992000 of stuur een mail met je CV en beschikbaarheid (periode en aantal dagen per week) naar PO@gazo.nl.

 • Ben jij de organisator die de preventieve zorg voor onze patiënten met een chronische aandoening
  (Diabetes Mellitus, Cardiovasculaire aandoeningen, Astma/COPD, Spirometrie, Ouderenzorg, stoppen met roken) helpt structureren?

  Zo iemand die het leuk vindt voorlichting en adviezen te geven, instructies en educatie te verzorgen en je eigen administratie bij te houden?

  Als je dan ook nog graag in een enthousiast, gezellig en gemotiveerd team wilt werken, dan ben je bij ons aan het goede adres!

  Geïnteresseerd en meer weten?
  Neem dan contact op met Varina Hoebdar, P&O Adviseur via 088-2992000 of stuur een mail met je CV  naar PO@gazo.nl.

   

  Actuele vacatures:

   

  POH S in Diemen Zuid

   

  POH S  in Klein Gooioord
 • De GAZO-Academie is ontstaan vanuit de krapte op de arbeidsmarkt en met name in de zorgsector; wij willen het tekort aan doktersassistenten verminderen door goede en gemotiveerde mensen zelf op te leiden. We zijn erg ambitieus en willen uiteindelijk niet alleen voor GAZO opleiden, maar voor de hele regio! Het liefst willen we elk jaar 8 nieuwe collega’s opleiden tot doktersassistent middels een BBL-traject. Hierbij geven wij ‘training on the job’ die aansluit bij het curriculum van ROCTop en de dagelijkse werkzaamheden binnen een gezondheidscentra.

   

  De trainingen worden aangeboden aan de doktersassistenten in opleiding en aan de ervaren doktersassistenten, eigenlijk iedereen die bijscholing of herhaling van een bepaald onderwerp wil, kan de trainingen bijwonen! Een aantal voorbeelden van onderwerpen zijn: Engelse triage, het werken met het systeem promedico, instrumentenkennis & steriliseren en nog veel meer.

   

  De trainingen starten op meerdere momenten in het jaar. Er worden minimaal 10 onderwerpen behandeld. Als jij er 6 van hebt bijgewoond dan word je beloond met een mooie GAZO Academie Hoodie en een GAZO Academie Certificaat. Daarnaast heb je natuurlijk ook vanuit de CAO verplichte scholingsuren. Dus alleen maar leuk om dat op deze manier in te vullen! We zien je graag terug op de trainingen! Samen bieden we de beste zorg in Amsterdam Zuid Oost en Diemen.

   

  Kijk voor meer informatie op de site van onze GAZO Academie

 • Onze huidige Directeur-Bestuurder Bedrijfsvoering zet een volgende stap in haar loopbaan en de Raad van toezicht is om die reden op zoek naar een nieuwe Directeur-Bestuurder Bedrijfsvoering die samen met de Directeur-Bestuurder Zorg het leiderschap wil delen en als Raad van bestuur voorop wil gaan in de ontwikkeling van GAZO tot een toonaangevende eerstelijns zorgaanbieder in het regionale zorglandschap.

   

  Wij zoeken een interim-bestuurder voor de periode tot 1 januari 2023 en een (vaste) Directeur Bedrijfsvoering vanaf 1 januari 2023.

  Wij hebben VOOR gevraagd om de werving en selectie voor deze vacature te doen.
  Informatie over de vacatures geeft Eric de Macker op eric@voor.nl of 06-20494924.

   

  Kijk hier voor de details van beide vacatures en de werving&selectie-procedure:

  Interim Directeur-Bestuurder

  Directeur-Bestuurder Bedrijfsvoering