Over ons

GAZO is dé aanbieder van kwalitatief hoogwaardige, georganiseerde en geintegreerde eerstelijns gezondheidszorg voor de bevolking van Amsterdam Zuidoost en Diemen.

 

Stichting GAZO bestaat uit negen gezondheidscentra in Amsterdam en Diemen (Gein, Holendrecht, Nellestein, Reigersbos, Venserpolder, Klein Gooioord, Diemen Noord, Diemen Zuid en Hondsrugpark), waar wij zorg bieden aan meer dan 60.000 patiënten. In onze organisatie werken ruim 130 medewerkers, o.a. huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten, ondersteund door het Bedrijfsbureau. In samenwerking met Amsterdam UMC hebben wij een innovatie-agenda waarbij onze innovatieve huisartsenpraktijk ‘Hondsrugpark Gezond’ in Amstel III als proeftuin geldt.

De zelfstandige huisartsen uit Diemen en Duivendrecht zijn bij onze zorggroep aangesloten.

 

Dichtbij

Onze centra zijn ontstaan vanaf de bouw van de nieuwe wijken in Zuidoost en Diemen. Wij kennen de wijken en netwerken en leveren vanuit onze negen centra zorg dichtbij huis.

 

Samenwerken

In onze gezondheidscentra werken zorgverleners nauw met elkaar samen. Door met verschillende disciplines in één gebouw te werken zijn de verwijslijnen kort en kunnen wij steeds op zoek naar de best mogelijke zorg voor u.

 

Patiënt centraal

Wij vinden het belangrijk dat de zorg zoveel mogelijk aansluit bij de behoeften en wensen van de patiënt en zetten deze persoonsgerichte benadering steeds op de agenda.

 

Continu verbeteren

GAZO wil een innovatieve organisatie zijn, waarbij wij steeds op zoek gaan naar verbeterde (huisartsen-)zorg. Hierbij staat de Triple Aimgedachte voorop: verbeteren van de ervaren kwaliteit van zorg, verbeteren van de gezondheid van de populatie en het verlagen van kosten van zorg per hoofd van de bevolking. Door samenwerking tussen de centra en professionele ondersteuning wisselen wij ideeën uit en maken wij deze ambitie waar.

 

Professioneel

Het bedrijfsbureau faciliteert de gezondheidscentra, bijvoorbeeld op het gebied van financiën, personeelszaken, ICT en facilitaire zaken. Hierdoor worden de professionals ondersteund en kunnen zij zich focussen op patiëntenzorg.

 

Meer informatie over GAZO leest u in onze jaarverslagen

 

Samen voor de beste zorg bij u in de buurt!

Wij zijn er voor u!