Gezondheidscentrum Reigerbos zoekt een POH-Ouderen voor 16-32 uur per week (2-4 dagen)

 

Wie ben jij? 

Jij signaleert verandering(en) en/of streeft naar behoud en herstel van het functioneren en zelfredzaamheid, waarbij veiligheid en kwaliteit van leven van de kwetsbare oudere voorop staat. Jij beïnvloedt het gunstige beloop van de specifieke gezondheidsproblemen gericht op wensen en behoefte van kwetsbare ouderen op de verschillende domeinen. Jij bezit persoonsgerichte communicatievaardigheden om de wensen, behoefte en de Advance Care Planning (ACP) van kwetsbare ouderen te bespreken. Door klinisch te redeneren leg jij verbanden en schat jij tijdig de problemen in. Jij hebt kennis van de chronische zorg, zoals uitgevoerd door de POH, en kan dit toepassen.

Jij beargumenteert de besluitvorming en communiceert daarover met de oudere/mantelzorger en collega zorgverleners. Jij betrekt daarin morele, professionele en persoonlijke afwegingen. Jij werkt hierin samen met de oudere, hun naasten en mantelzorgers. Via logische denkstappen worden eigen observaties en interpretaties gekoppeld aan medische (fysiologie, anatomie, pathologie, farmacologie) en psychosociale kennis. Op basis van deze gegevens maak jij, samen met de oudere, een zorgbehandelplan op ten goede van kwaliteit van leven zoals de oudere dit ervaart.

Bij de functie ligt de focus op ondersteuning, begeleiding en de organisatie van zorg voor de oudere patiënt. Je werkt naast de huisarts, om zo mogelijk crisisopname te voorkomen en bij te dragen aan de juiste zorg op de juiste plek.

 

Wie zijn wij?

 • Een goed samenwerkend, enthousiast, hardwerkend en gezellig team (7 huisartsen, gediplomeerde doktersassistenten, 1 praktijkmanager, 3 POH-somatiek (waarvan 1 ook POH-ouderen is), 2 POH-GGZ).
 • Wij bieden zorg aan ruim 8300 patiënten.
 • In een wijk in Amsterdam Zuidoost met een multiculturele patiëntenpopulatie.
 • NPA geaccrediteerde praktijk.
 • Binnen ons centrum zijn verschillende eerstelijns hulpverleners aanwezig, zoals fysiotherapeuten, diëtist, podotherapeut, apothekers, maatschappelijk werk, schuldhulpverlening, psychologen, wegwijs GGZ en verloskundigen. Multidisciplinaire samenwerking is een belangrijk onderdeel van de zorg in een wijk met veel complexe medische en sociale problematiek.

 

Wat vragen wij?

De POH-Ouderen heeft een gespecialiseerde post hbo-opleiding afgerond op het gebied van ouderenzorg in de eerstelijn (die voldoet aan dit competentie profiel), aanvullend op de functie wijkverpleegkundige, praktijkondersteuner of een hbo-opleiding in de gezondheidszorg waardoor de POH-Ouderen op hbo-niveau functioneert.

De POH-Ouderen levert persoonsgerichte integrale zorg. Je bent zelfstandig, flexibel en stressbestendig, hebt goede communicatieve en computervaardigheden en een initiatiefrijke houding t.a.v. ontwikkelingen in het vakgebied.

 

Wat bieden wij?

 • Een levendige praktijk met een afwisselende multiculturele patiëntenpopulatie en een enthousiast, hardwerkend en gezellig team, met daarin ook een collega POH-Ouderen.
 • Je krijgt een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie, maandelijks overleg met andere praktijkondersteuners van gezondheidscentra in Amsterdam Zuidoost en Diemen (GAZO).
 • Mogelijkheid tot scholing en doorontwikkeling.
 • Werktijden in overleg.
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband.
 • Salaris- en arbeidsvoorwaarden conform cao huisartsenzorg en afhankelijk van je ervaring.
 • Afhankelijk van de bedrijfsresultaten en je inzet bestaat de mogelijkheid eind van het jaar een bonus te ontvangen.
 • Dagelijks een heerlijk verzorgde lunch met brood van de bakker en heerlijke salades.
 • Praktijk ligt vlakbij de snelweg, is goed bereikbaar per openbaar vervoer en je kan parkeren voor de deur.

 

Meer weten?
Voor aanvullende informatie over de functie kun je contact opnemen met Darshan Voogt, (praktijkmanager) op 088-2992060, optie 2 (collegalijn)

 

Interesse?
Stuur dan je motivatiebrief met CV naar PO@gazo.nl en dvoogt@gazo.nl