Vacature doktersassistente voor 3-4 dagen per week

Gezondheidscentrum Diemen Noord zoekt een doktersassistent(e) om ons collegiale team van bevlogen en betrokken collega’s te komen versterken. Wil je net dat extra ontwikkelingsstapje als doktersassistent(e)? Dan ben je bij ons op je plek. Je functie is divers en uitdagend en je mag veel taken zelfstandig uitvoeren. Je geniet van alle voordelen van ons gezondheidscentrum: een mooie CAO, een goede sfeer en laagdrempelige samenwerking met veel (para-)medische disciplines.

 

Wat ga je doen?
Je werkt als doktersassistente voor het hele team van huisartsen. Binnen deze functie doe je baliewerkzaamheden, telefonie, administratie en heb je eigen spreekuur. In dit spreekuur komen alle gebruikelijke handelingen voor.

 

Wat verwachten we van jou?
Je hebt een diploma doktersassistent(e) en bij voorkeur enige ervaring in de huisartsenpraktijk. Je bent flexibel, enthousiast en patiëntgericht. Het triage gaat je goed af en je hebt daarbij ook goede communicatieve skills. Je kan goed samenwerken en zelfstandig ben je ook.

 

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een afwisselende baan in een gezellige huisartsenpraktijk.

Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband, voor minimaal 3 dagen per week. Het salaris is conform CAO en er zijn goede scholingsmogelijkheden. De startdatum is in overleg.

 

Meer informatie?

Voor aanvullende informatie over de functie kun je contact opnemen met Stephanie Castro (Praktijkmanager) via scastro@gazo.nl  of  tel. 020-6000566.

 

Reageren?

Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief met CV via PO@gazo.nl.