Hondsrugpark Gezond zoekt een betrokken, gedreven en nieuwsgierige waarnemend Huisarts

Vacature waarnemend huisarts (2 dgn per week)

Innovatieve groeipraktijk in Amsterdam-ZO

 

Hondsrugpark Gezond is op zoek naar een vaste waarnemer die samen met coördinerend huisarts Sanne Rekers continuïteit biedt aan een leuke mix van de ‘oude’ en ‘nieuwe’ Amsterdam Zuidoost populatie.

 

Waar ga je werken?

Waar ga je werken? Hondsrugpark Gezond is onderdeel van stichting GAZO in nauwe samenwerking met de afdeling Huisartsgeneeskunde van Amsterdam UMC op het gebied van onderzoek en onderwijs. Behalve een huisartsenpraktijk waarin gewerkt wordt volgens de kernwaarden van de huisartsenzorg, is Hondsrugpark Gezond een living lab om nieuwe innovaties te implementeren en te onderzoeken. We werken onder andere aan het implementeren van de thema’s:

  • brede gezondheidsconcepten en leefstijl in de spreekkamer
  • digitale zorg met behoud van persoonlijk contact
  • werken zonder assistente aan de telefoon
  • een uitgebreide intake bij inschrijving

Je werkt met Promedico ASP en een consultduur van 15 minuten. Je hebt de mogelijkheid gebruik te maken van spraakgestuurd rapporteren. Op dit moment is de praktijk tijdelijk gehuisvest bij fysiotherapiepraktijk Arena Fysio (vanaf april 2024 twee spreekkamers). In de pauze of na afloop van je spreekuurdag kan je lekker sporten in de gym.

In 2025 verhuizen we naar een nog zelf in te richten gezondheidscentrum in het splinternieuwe gebouw ‘The Ensemble’ in Hondsrugpark.

 

Wat vragen we:

  • Als BIG geregistreerde huisarts ben je welkom, of je nu net begint, al veel ervaring hebt, of als je ervaring wilt opdoen omdat je t.z.t. een eigen praktijk wilt starten.
  • Deze zzp-opdracht staat uit voor de duur van minimaal 6 maanden, 2 dagen in de week. We komen een realistisch tarief overeen. Doorgroeien tot een vaste huisarts in loondienst van GAZO behoort tot de mogelijkheden.
  • Je bent bij voorkeur beschikbaar op dinsdag of donderdag en (vanaf mei) vrijdag.
  • Je bent betrokken en gedreven in het werk.
  • Je staat open voor vernieuwing en voelt enthousiasme over nieuwe manieren van huisartsenzorg verlenen.

 

Meer weten? Meteen solliciteren?

Mireille van Bree, medisch directeur GAZO: mvbree@gazo.nl, tel: 06 26338201