Vacature huisarts

Innovatieve nulpraktijk Amsterdam-ZO

3 dagen per week

 

Hondsrugpark Gezond is op zoek naar een huisarts! Dit is je unieke kans om de huisartsenpraktijk van de toekomst samen met je collega-huisarts vorm te geven en je in Amsterdam-Zuidoost te vestigen als vaste huisarts met patiënten op naam.

 

Waar ga je werken?

Hondsrugpark Gezond is onderdeel van stichting Gazo in nauwe samenwerking met de afdeling huisartsgeneeskunde van Amsterdam UMC. Deze praktijk is een proeftuin voor implementatie van innovatie en daarnaast onderzoek & onderwijs betreffende innovatieve huisartsenzorg. Gazo ondersteunt op het gebied van bedrijfsvoering, zoals personeelsbeleid, facilitaire zaken, administratie en ICT. Amsterdam UMC ondersteunt op het gebied van academisering, zoals onderzoek en onderwijs.

Op dit moment is de praktijk, gestart als nulpraktijk in oktober 2022, tijdelijk gehuisvest bij fysiotherapiepraktijk Arena Fysio. In 2025 verhuizen we naar een nog zelf in te richten gezondheidscentrum. Dit komt in de plint van het splinternieuwe gebouw ‘The Ensemble’ in de nieuwe woonwijk Hondsrugpark. In dit gebied tussen de Ikea en de Johan Cruijff Arena worden in de komende 5 jaar rond de 5000 nieuwe woningen gerealiseerd. Hondsrugpark Gezond gaat uitgroeien tot het gezondheidscentrum voor de bewoners van deze nieuwe wijk.

(Innovatieve) thema’s waarmee we al zijn opgestart zijn o.a. werken met brede gezondheidsconcepten, digitale zorg, werken zonder assistente aan de telefoon, wijkgerichte zorg, een uitgebreide intake, groene zorg, aandacht voor leefstijl, mindfulness in de wachtkamer. Deze thema’s willen we samen met jou nog verder uitwerken en implementeren en er is ook veel ruimte voor nieuwe projecten en ideeën. Op het moment dat we voldoende ingeschreven patiënten hebben gaan we starten met het opleiden van doktersassistenten, coassistenten en aios.

 

Wat vragen we:

  • Je staat open voor vernieuwing, houdt van aanpakken, denkt in mogelijkheden en voelt enthousiasme over nieuwe manieren van huisartsenzorg verlenen.
  • Je bent 3 dagen per week beschikbaar, waarvan in ieder geval op dinsdag en donderdag.
  • Je wilt pionieren, energie steken en initiatief nemen in de verdere opstart en doorontwikkeling van een unieke nieuwe huisartsenpraktijk op een bijzondere locatie.

 

 

Wat bieden we:

  • De unieke kans om de huisartsenpraktijk van de toekomst zelf mede vorm te geven in een wijk in ontwikkeling met een leuke mix van de ‘oude’ en ‘nieuwe’ Amsterdam Zuidoost populatie;
  • Veel vrijheid en ruimte om de praktijk vorm te geven, zonder dat je zelf een investering hoeft te doen of financieel risico loopt. Je wordt in de bedrijfsvoering ontzorgd en ondersteund door het bedrijfsbureau van Gazo, zodat jij je focus kan hebben op de inhoud;
  • Samenwerken in een bevlogen team in een goede sfeer;
  • De mogelijkheid om flexibel (deels vanuit huis) te werken;
  • De mogelijkheid om je behalve in de rol van praktijkhouder ook te ontwikkelen in de rol van huisartsopleider, onderzoeker, projectleider of …..
  • Een salaris conform de CAO-AHG gezondheidscentra met extra tijd voor academisering en innovatie;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede vakantie- en nascholingsregeling, budget voor nascholing en vakliteratuur en opname in pensioenfonds PFZW.

Wil je meer weten over werken in een gezondheidscentrum?
Op https://werkeninhetgezondheidscentrum.nl/ kan je er meer over lezen.

 

Meer weten? Meteen solliciteren?

Denk jij: ja, dit wil ik! Bekijk de website hondsrugparkgezond.nl, luister de podcast Podcast De Nulpraktijk: ‘Huisartsenzorg moet uit negatieve sfeer’ – Skipr of mail Sanne Rekers (coördinerend huisarts en misschien je toekomstige directe collega) voor meer informatie.

We horen graag van je! Of stuur meteen je sollicitatie (voor 5 juni a.s.) met een motivatie en CV: srekers@hondsrugparkgezond.nl.