Gezondheidscentrum Holendrecht zoekt een  Praktijkondersteuner Ouderen (POH-O)
voor 16-20 uur per week

 

Wie ben jij?
Als praktijkondersteuner Ouderen (POH-O) ben je in de zorg aan kwetsbare ouderen, een zelfstandige zorgprofessional naast de huisarts. Met als doel naast de persoonsgerichte integrale zorg ook, waar mogelijk, crisisopname te voorkomen. De multi domein problematiek van de kwetsbare oudere, vraagt om een samenhangend zorgnetwerk, waarbinnen de huisarts en de POH-O in samenwerking met deze kwetsbare oudere een regierol hebben. Vanuit die rol werken huisarts en de POH-O samen met zorg- en hulpverleners uit het voor de kwetsbare oudere relevante netwerk, waarin ook de specialist ouderengeneeskunde en/of verpleegkundige specialist en het sociale domein kan participeren.

Wie zijn wij?
We zijn een ambitieus, betrokken en goed samenwerkend team (9 huisartsen, 1 physician assistant, 8 gediplomeerde doktersassistenten, 1 praktijkmanager en praktijkondersteuners somatiek, GGZ, ouderen en welzijn). Binnen ons centrum zijn verschillende eerstelijns hulpverleners, zoals fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers, psychologen, wijkverpleegkundigen, podotherapeuten en diëtisten gevestigd. Multidisciplinaire samenwerking is een belangrijk onderdeel van de zorg in een wijk met veel complexe medische en sociale problematiek.

Wat vragen wij?
De POH-Ouderen heeft een gespecialiseerde post hbo-opleiding afgerond op het gebied van ouderenzorg in de eerste lijn (die voldoet aan dit competentie profiel), aanvullend op de functie wijkverpleegkundige, praktijkondersteuner. Of een HBO-opleiding in de gezondheidszorg waardoor de POH-Ouderen op HBO-niveau functioneert. De POH-Ouderen levert persoonsgerichte integrale zorg. Je bent zelfstandig, flexibel en stressbestendig, hebt goede communicatieve- en computervaardigheden en een initiatiefrijke houding t.a.v. ontwikkelingen in het vakgebied.

Wat bieden wij?
Een levendige praktijk met een afwisselende multiculturele patiëntenpopulatie en een enthousiast, hardwerkend en gezellig team, met daarin ook een collega POH-O. Je krijgt een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie, maandelijks overleg met andere praktijkondersteuners van gezondheidscentra in Amsterdam Zuidoost en Diemen (GAZO), mogelijkheid tot scholing en doorontwikkeling, werktijden in overleg en salaris- en arbeidsvoorwaarden conform de CAO huisartsenzorg.

Interesse of meer weten?
Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar: po@gazo.nl  of bel met Sandra Groot (Praktijkmanager Gezondheidscentrum Holendrecht) op 088 299 2040.