Wij zoeken een Bestuurssecretaris voor 24 - 32 uur per week

Als Bestuurssecretaris ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van effectieve communicatie en coördinatie tussen de Raad van Bestuur, de Raad van Toezicht, verschillende overlegorganen en in- en externe stakeholders van de organisatie. Je speelt een cruciale rol als sparringpartner voor de Raad van Bestuur en fungeert als verbindende schakel tussen de diverse in- en externe belanghebbenden.

 

Over GAZO
De stichting GAZO biedt huisartsenzorg vanuit negen centra in Amsterdam Zuidoost en Diemen en met ruim 130 medewerkers. In samenwerking met vele andere eerstelijns zorgverleners levert GAZO complete eerstelijns zorg voor de inwoners.

Als Bestuurssecretaris ben je onderdeel van het Bedrijfsbureau, waar ook Facilitair, IT en Financiën onderdeel van uitmaakt. Het Bedrijfsbureau bestaat uit een gezellig en collegiaal team en wordt aangestuurd door de twee bestuurders (een directeur Zorg en een directeur Bedrijfsvoering).


Wat zoeken wij?

  1. Een sparringpartner voor de Raad van Bestuur

Je bent in staat om op strategisch niveau te denken en de Raad van Bestuur te ondersteunen als strategisch adviseur. Je hebt het analytisch vermogen om complexe vraagstukken te begrijpen en constructieve input te leveren.

 

  1. Een executief secretaris van de Raad van Toezicht

Je hebt ervaring met het verzorgen van secretariële en organisatorische ondersteuning van de Raad van Toezicht. Je bent zorgvuldig, beheert de correspondentie, documentatie en vergaderingen van de Raad van Toezicht.

 

  1. Een trait d’union tussen de diverse overlegorganen

Je kunt effectief schakelen en communiceren tussen en met de Raad van Bestuur, de Raad van Toezicht, Cliëntenraad, Ondernemingsraad, ROZO raad en andere interne overlegorganen. Je faciliteert een open communicatieklimaat voor verschillende belanghebbenden.

 

  1. Iemand die de projectmatige ambtelijke en secretariële ondersteuning voor de Raad van Bestuur gaat verzorgen

Je hebt ervaring met het coördineren en ondersteunen van projecten op bestuursniveau en bent vaardig in het opstellen van rapportages en besluitvormingsdocumenten.

 

  1. Iemand die de agenda`s van de tweekoppige Raad van Bestuur gaat bewaken en beheren

Je draagt zorg voor een efficiënte planning en organisatie van de agenda van de Raad van Bestuur en kunt pro-actief deadlines en andere belangrijke afspraken signaleren.

 

 

Opleiding, ervaring en competenties
Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en aantoonbare ervaring met bestuurlijke ondersteuning en secretariële werkzaamheden. Ervaring in een soortgelijke functie binnen de zorgsector is een pré.
Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, je bent een organisator pur sang en in staat om met vertrouwelijke informatie om te gaan. Dat je discreet en flexibel bent én gevoel voor humor hebt, staat buiten kijf.

Nadere invulling takenpakket
De specifieke invulling van het takenpakket kan in overleg met de Raad van Bestuur nader bepaald worden, rekening houdend met de behoeften van de organisatie en de capaciteiten van de Bestuurssecretaris.

 

Wat bieden wij?

  • Een prettige, uitdagende werkplek van waaruit je een belangrijke bijdrage kan leveren aan het in stand houden en verbeteren van de huisartsenzorg in Amsterdam Zuidoost en Diemen;
  • Veel ruimte voor autonomie en initiatief;
  • Ons team werkt hybride. Voor het sociale contact werken we met regelmaat op kantoor, waarnaast er prima vanuit huis gewerkt kan worden;
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao-huisartsenzorg en afhankelijk van ervaring.

 

 

Belangstelling?
Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je direct solliciteren? We ontvangen je sollicitatie graag via po@gazo.nl. Niet geschoten is altijd mis, dus solliciteer gerust als je niet volledig in het gezochte profiel past.
Heb je nog vragen over de functie of onze organisatie? Neem dan contact op met Bob de Dood, directeur Bedrijfsvoering via bddood@gazo.nl of 06 24134857.