• We zijn op zoek naar een doktersassistent voor de woensdagen en de vrijdagen.

  In onze moderne groeipraktijk is het telefonisch spreekuur beperkt en is er rust en ruimte voor het beantwoorden van online vragen, je eigen spreekuur en het ondersteunen van de huisartsen bij diverse administratieve en regeltaken. Samen met de huisartsen, collega- doktersassistent en de POH bouw je verder aan de praktijk van de toekomst!

   

  Bekijk het filmpje!

   

  Interesse? Stuur je motivatie en CV naar PO@gazo.nl

   

   

 • Zoek JIJ een baan als BEGINNEND doktersassistent(e) of zoek je een baan ALS DOKTERSASSISTENT(E) met MEER uitdaging?
  Wacht dan niet langer en solliciteer bij ons centrum in Reigersbos!

   

  Wie ben jij?

  • Je hebt stage of werkervaring in een huisartsenpraktijk.
  • Je bent stressbestendig en flexibel.
  • Je bent klantgericht en enthousiast.
  • Je houdt van aanpakken en neemt initiatief.
  • Je hebt goede computervaardigheden (HIS Promedico).
  • Je beschikt over goede communicatieve (Nederland en Engels) en sociale vaardigheden.

   

  Wat bieden wij jou?

  • Een groot deel van de patiëntenpopulatie is aangemeld voor het portaal en regelt zelf zijn zorg online, waardoor er voor de doktersassistentes meer tijd is om een eigen spreekuur te draaien.
  • Afhankelijk van de bedrijfsresultaten en je inzet bestaat de mogelijkheid eind van het jaar een bonus te ontvangen.
  • Dagelijks een heerlijk verzorgde lunch met brood van de bakker en heerlijke salades.
  • Kleine kwalen spreekuur: samen met de huisarts heb je een spreekuur en beoordeel en behandel je kleine kwalen (bv oogontsteking, oorontsteking, huiduitslag, kinderziektes, fracturen etc).
  • Ruime opleidingsmogelijkheden, bijvoorbeeld een opleiding SOH / BSS / CVRM.
  • Mogelijkheid tot het begeleiden van BBL stagiaires die in vaste dienst komen.
  • Praktijk ligt vlakbij de snelweg, is goed bereikbaar per openbaar vervoer en je kan gratis parkeren voor de deur.
  • Goed samenwerkend, enthousiast, hardwerkend en gezellig team.
  • Multidisciplinair team dat zorg biedt aan ruim 8300 patiënten.
  • NPA geaccrediteerde praktijk.
  • Wijk in Amsterdam-Zuidoost met een multiculturele patiëntenpopulatie.
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband.
  • Salaris- en arbeidsvoorwaarden conform cao huisartsenzorg en afhankelijk van je ervaring.

   

  De omvang van je dienstverband is bespreekbaar: in gesprek met jou willen we graag horen waar jouw voorkeur naar uitgaat, om vervolgens samen te bepalen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

   

  Meer weten?
  Voor aanvullende informatie over de functie kun je contact opnemen met Darshan Voogt, (praktijkmanager) op 088-2992060, optie 2 (collegalijn)

   

  Kijk voor meer informatie op onze website!

   

  Interesse?
  Stuur dan je motivatiebrief met CV naar PO@gazo.nl

   

   

 • Gezondheidscentrum Diemen Noord zoekt een doktersassistent(e) om ons collegiale team van bevlogen en betrokken collega’s te komen versterken. Wil je net dat extra ontwikkelingsstapje als doktersassistent(e)? Dan ben je bij ons op je plek. Je functie is divers en uitdagend en je mag veel taken zelfstandig uitvoeren. Je geniet van alle voordelen van ons gezondheidscentrum: een mooie CAO, een goede sfeer en laagdrempelige samenwerking met veel (para-)medische disciplines.

  Wat ga je doen?
  Je werkt als doktersassistente voor het hele team van huisartsen. Binnen deze functie doe je baliewerkzaamheden, telefonie, administratie en heb je eigen spreekuur. In dit spreekuur komen alle gebruikelijke handelingen voor.

   

  Wat verwachten we van jou?
  Je hebt een diploma doktersassistent(e) en bij voorkeur enige ervaring in de huisartsenpraktijk. Je bent flexibel, enthousiast en patiëntgericht. Het triage gaat je goed af en je hebt daarbij ook goede communicatieve skills. Je kan goed samenwerken en zelfstandig ben je ook.

   

  Wat bieden wij jou?
  Wij bieden je een afwisselende baan in een gezellige huisartsenpraktijk.

  Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband, voor minimaal 3 dagen per week. Het salaris is conform CAO en er zijn goede scholingsmogelijkheden. De startdatum is in overleg.

   

  Meer informatie?
  Voor aanvullende informatie over de functie kun je contact opnemen met Bettina Veerenbergh (Praktijkmanager) via bveerenberg@gazo.nl  of  tel. 020-6000566.

   

  Reageren?
  Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief met CV via PO@gazo.nl.

   

 • Gezondheidscentrum Venserpolder staat in een multiculturele wijk, is goed bereikbaar per openbaar vervoer en ligt vlakbij de snelweg.

  Ons informele team van (7) huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten biedt in ons gezondheidscentrum – samen met o.a. collega`s  fysiotherapie, consultatiebureau, logopedie, diëtetiek en apotheek – integrale zorg aan patiënten in de wijk Venserpolder in Amsterdam Zuidoost. Onze deur staat open voor alle wijkbewoners, in elke fase van hun leven.

   

  Wij zoeken:

  • Een gemotiveerde doktersassistent met minimaal een diploma op MBO niveau
  • Liefst met enige ervaring in een huisartsenpraktijk
  • Stressbestendig, flexibel, enthousiast en patiëntgericht is en de nederlandse taal goed beheerst.
  • Goed kan triageren en communicatief en sociaal vaardig is
  • Zelfstandig een assistentenspreekuur kan draaien
  • Goed in groepsverband kan werken
  • Collegiaal is.

  Wij bieden:

  • Een leuke, gezellige baan in een geaccrediteerde praktijk
  • Afwisselend werk
  • Een goede werksfeer en enthousiaste collega’s
  • Een breed takenpakket
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een functie voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens cao Huisartsenzorg.

   

  Meer weten?
  Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Valerie Henar (Praktijkmanager) via vhenar@gazo.nl .

   

  Interesse?
  Stuur dan je brief met CV naar  PO@gazo.nl

   

 •  

  Gezondheidscentrum Holendrecht zoekt een doktersassistente om ons collegiale team van bevlogen en betrokken collega’s te komen versterken. Wil je nét dat extra ontwikkelingsstapje als doktersassistente? Dan ben je bij ons op je plek. Je functie is divers en uitdagend én je mag veel taken zelfstandig uitvoeren. Je werkt binnen een afwisselende en enerverende multiculturele omgeving. Daarbij geniet je van alle voordelen van ons gezondheidscentrum: een mooie CAO, een goede sfeer en laagdrempelige samenwerking met veel (para-)medische disciplines.

   

  Wie zijn wij?
  De deur van Gezondheidscentrum Holendrecht staat open voor alle wijkbewoners, in elke fase van hun leven. Ons gezellige en enthousiaste team van huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten bieden hier – samen met fysiotherapie, POH GGZ, maatschappelijk werk, podotherapie en diëtetiek – zorg aan zo’n 8000 patiënten.

  Het centrum is goed bereikbaar met openbaar vervoer, ligt vlak bij de snelweg, midden in een gezellige multiculturele wijk en er zijn winkels voor een snelle boodschap tegenover het centrum.

   

  Het team
  De achtduizend patiënten zijn verdeeld over negen huisartsen. De huisartsen sturen zelf het beleid binnen de praktijk en bepalen samen hoe het werk gedaan wordt. Alle huisartsen werken parttime en vormen een koppel met één of twee collega’s waarbinnen onderling wordt waargenomen. De huisartsen worden ondersteund door een vast team van acht gediplomeerde assistentes, een praktijkmanager, en zes praktijkondersteuners (somatiek, ouderen, welzijn en GGZ) en een Physician Assistant. Aanvullend worden er huisartsen en coassistenten opgeleid.

   

  Wat ga je doen?
  Je komt terecht in een warm team van ervaren assistenten. Het assistententeam heeft zich ontwikkeld tot een team dat trieert op niveau en veel zaken zelfstandig afhandelt. Waar nodig helpt dit team jou met liefde om deze ontwikkelingsstap ook te maken.

  Je werkt als doktersassistente voor het hele team van huisartsen (9 stuks). Binnen deze functie doe je baliewerkzaamheden, telefonie, administratie, urineonderzoek en heb je een eigen spreekuur. In dit spreekuur komen alle gebruikelijke handelingen voor, worden er ECG’s gemaakt en doe je CVRM consulten voor de “VVR-groep” (verhoogd vasculair risico).

   

  Ontwikkelmogelijkheden?
  Desgewenst zijn er op termijn ontwikkelmogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld opgeleid worden om het BSS spreekuur (Better Safe than Sorry) te gaan doen. Op dit spreekuur kunnen mensen terecht die vragen hebben over seks, anticonceptie en SOA’s.
  Verder hopen wij, na uitbreiding van het assistententeam, ons Kleine Kwalen Spreekuur te hervatten. Op dit spreekuur zie je patiënten met kleine kwalen, die je in samenwerking met een huisarts helpt.

   

  Wat verwachten we van je?
  Je hebt een diploma doktersassistent(e) en bij voorkeur ervaring in de huisartsenpraktijk. Je kunt goed samenwerken en je eigen werk organiseren, verder beheers je de Engelse taal. Je hebt affiniteit met onze multiculturele patiëntenpopulatie en het werken in een groot en dynamisch team past bij je.

   

  Wat bieden wij jou?
  We bieden een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband, voor minimaal 3 dagen per week.
  Het salaris is conform CAO en er zijn goede scholingsmogelijkheden.
  De startdatum is in overleg.

   

  Meer weten?
  Voor aanvullende informatie over de functie kun je contact opnemen met Sandra Groot – Metz, praktijkmanager Gezondheidscentrum Holendrecht, op dinsdag, donderdag of vrijdag tel  088 – 299 20 40 (keuze 2 voor intercollegiaal overleg).

   

  Interesse?
  Stuur dan je brief met CV naar  PO@gazo.nl

   

 • Gezondheidscentrum Klein Gooioord is gevestigd in het hartje van de Bijlmer in Amsterdam Zuidoost. Er zijn circa 7500 patiënten ingeschreven in drie samenwerkende praktijken.

  In ons gezondheidscentrum werken 6 huisartsen, een physician assistent (PA), 6 praktijkassistentes, een praktijkmanager, 3 POH somatiek en 2 POH GGZ en 1 POH Sociaal Domein. Er wordt actief samengewerkt met thuiszorg, verloskundige, maatschappelijk werk, psycholoog, podoloog, cardioloog en een diëtist.

  Wij zoeken:

  • een gediplomeerde en gemotiveerde doktersassistent(e)
  • met werkervaring in een huisartsenpraktijk
  • stressbestendig, flexibel en klantgericht
  • sociaal vaardig en enthousiast
  • triageert volgens de NHG wijzer
  • goede communicatieve en sociale vaardigheden

   

  Wij bieden:

  • Een leuke, gezellige baan in een geaccrediteerde praktijk
  • Afwisselend werk
  • Een goede werksfeer en enthousiaste collega’s
  • Een breed takenpakket
  • Ruime gelegenheid voor nascholingen
  • Een functie voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens cao Huisartsenzorg.

   

  Taken o.a.:

  • Aan de balie patiënten te woord staan
  • Telefonische triage
  • Agendavoering voor de huisartsen
  • Het verrichten van behandelkamer- en laboratoriumwerkzaamheden
  • Zelfstandig assistentenspreekuur
  • Verstrekken van informatie over het gezondheidscentrum
  • Administratieve afhandelingen

   

   

  Nadere informatie kunt u inwinnen bij Lisette Bogaard (praktijkmanager) via T: 088 – 299 20 30 of lbogaard@gazo.nl.

   

  Brieven met CV kunnen per mail worden verzonden aan  po@gazo.nl

   

 • Kom jij ons leuke team versterken?

  Kijk dan hieronder wie wij zijn en wat wij een nieuwe collega te bieden hebben!

   

  Ben jij onze nieuwe collega?

   

  Interesse?
  Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar: po@gazo.nl

   

  Heb je nog vragen?
  Stel ze gerust aan onze praktijkmanager Fanny Goedhart via fgoedhart@gazo.nl