Bepaal jij onze HR Agenda?

Als Senior HR Adviseur ben je, samen met de HR Adviseur, verantwoordelijk voor HR binnen GAZO.
Je werkt in de volle breedte van HR; strategisch, tactisch en operationeel. Hierdoor wissel je lange termijn visie af met hands-on aan de slag gaan. Een breed en uitdagend takenpakket ligt op je te wachten.

In samenspraak met de directie bepaal je de HR agenda, waarna jij verantwoordelijk bent voor de uitvoering. Een aantal HR processen en beleidsonderwerpen zijn toe aan optimalisatie, aan jou de eer om de kar te trekken richting concrete resultaten.
Zowel voor directie, leidinggevenden als medewerkers ben je sparringpartner voor diverse vraagstukken. Je hebt oog voor zowel de gevraagde als ongevraagde ondersteuningsbehoefte binnen de organisatie en regelt deze in.

Wij zijn benieuwd naar jouw visie, we hoeven het niet te blijven doen zoals we altijd deden!

 

Over GAZO & de afdeling
De stichting GAZO biedt huisartsenzorg vanuit acht centra in Amsterdam Zuidoost en Diemen en met ruim 130 medewerkers. In samenwerking met vele andere eerstelijns zorgverleners levert GAZO complete eerstelijns zorg voor inwoners.

HR is onderdeel van het Bedrijfsbureau, waar ook Facilitair, IT en Financiën onderdeel van uitmaakt. Het Bedrijfsbureau bestaat uit een gezellig en collegiaal team en wordt aangestuurd door de twee bestuurders.


Wat zoeken wij?

  • Je hebt een eigen visie op HR ontwikkeld en kan deze vertalen naar de behoeften van GAZO;
  • Van nature ben je in staat om met een grote diversiteit aan medewerkers te schakelen;
  • Je hebt ervaring met het coördineren van HR processen en projecten;
  • De WvP is voor jou gesneden koek;
  • Je bent zowel een initiatiefnemer als een afmaker.

 

Wat bieden wij?

  • Een prettige, uitdagende werkplek van waaruit je een belangrijke bijdrage kan leveren aan het in stand houden en verbeteren van de huisartsenzorg in Amsterdam Zuidoost en Diemen;
  • Veel ruimte voor autonomie en initiatief;
  • Ons team werkt hybride. Voor het sociale contact werken we met regelmaat op kantoor, waarnaast er prima vanuit huis gewerkt kan worden.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao-huisartsenzorg; salarisschaal 8, afhankelijk van ervaring, met een max van € 4.517,-

 

Belangstelling?

VOOR is gevraagd om de exclusieve werving en selectie voor deze vacature uit te voeren. Roger Vroemen (06-20884554) is hiervoor verantwoordelijk.

Wanneer je geïnteresseerd bent in deze functie ontvangen we graag je motivatie en een actueel CV via het formulier op de website van VOOR.

Voordat we kandidaten uitnodigen voor een persoonlijk selectiegesprek maak ik graag eerst kennis via videobellen. De VOORselectie vindt plaats vanaf 19 december 2022. De selectiegesprekken bij Stichting GAZO worden gehouden op 23 januari 2023 of zoveel eerder indien gewenst.

Een referenten-onderzoek maakt onderdeel uit van de procedure (VOG is verplicht). Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.