Onze innovatieve groepspraktijk Hondsrugpark Gezond zoekt een doktersassistent voor 24 uur per week

Hondsrugpark Gezond zoekt een proactieve, digivaardige doktersassistent die graag de eerste is 😊.

Ben jij een gediplomeerde doktersassistent die het leuk vindt om mee te bouwen aan de huisartsenpraktijk van de toekomst?

Wat ga je doen?

Binnen de groeipraktijk Hondsrugpark Gezond is het telefonisch spreekuur beperkt. Daarmee is er rust en ruimte voor het beantwoorden van online vragen, je eigen spreekuur en het ondersteunen van de huisartsen bij administratieve en regeltaken. Je bent de 1e doktersassistent in onze moderne praktijk die in oktober 2022 van start is gegaan op een tijdelijke locatie. Daarmee ben je in een unieke positie om de praktijk verder mee op te bouwen en te laten groeien.

 

Wat verwachten we van jou?

Je hebt een diploma doktersassistent(e) en bij voorkeur ervaring in de huisartsenpraktijk. Je bent flexibel, proactief, zelfstandig en persoonsgericht. Binnen de praktijk richten we ons ook op de mogelijkheden van online zorg waar mogelijk, dus je bent digivaardig. Hondsrugpark Gezond heeft een leuke mix van de ‘oude’ en ‘nieuwe’ Amsterdam Zuidoost populatie; we zijn internationaal georiënteerd. Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands én Engels komen daarom goed van pas. En niet onbelangrijk: je beschikt over een gezonde dosis humor.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een afwisselende baan in een moderne huisartsenpraktijk, waar jouw inzet enorm wordt gewaardeerd en ruimte is voor eigen ideeën.

Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband, voor 24 uur per week. Het salaris is conform CAO en er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder goede scholingsmogelijkheden, een aantal uur per week thuiswerkmogelijkheid, sportieve workshops en teamuitjes.

 

Meer informatie:

Kijk op www.hondsrugparkgezond.nl of bel Angelique de Kreek, P&O manager van Stichting GAZO, tel: 088 299 20 00

Interesse?

Stuur je motivatie en CV naar PO@gazo.nl