Huisarts voor 3/4 dagen per week in Diemen Noord

Voor ons gezondheidscentrum Diemen Noord zoeken wij:

 

Huisarts (3/4 dagen per week)

Wij zoeken een enthousiaste huisarts die ons team wil komen versterken. Aanvankelijk voor 1 of 2 dagen en vanaf mei voor 3 a 4 dagen per week. Wij bieden een unieke kans om je te vestigen en hierdoor het huisartsenvak als praktijkhouder in al z’n facetten te leren kennen.

 

Wie zijn wij?

We zijn een ambitieus, betrokken en goed samenwerkend team (6 huisartsen, doktersassistenten, praktijkondersteuners somatiek, GGZ en JGZ). Met ons team leveren wij zorg aan bijna 7200 patiënten . De huisartsen hebben allen patiënten op naam en werken parttime. Diemen Noord is een gevarieerde wijk met 7.500 inwoners onder de rook van Amsterdam.

We zitten in een mooi pand samen met verschillende eerstelijns disciplines, zoals fysiotherapie, podotherapie, apotheek, maatschappelijk werk, verloskunde, diëtist, en Basis-GGZ.

 

Wij zoeken:

Een huisarts die graag in teamverband werkt en goed kan samenwerken. Iemand die graag op een vaste plek werkt, het belangrijk vindt om patiëntencontact op te bouwen en het leuk vindt om naast patiëntenzorg ook bezig te zijn met innovatie en praktijkorganisatie. En bovendien iemand die een gezellige collega is!

 

Wij bieden:

Salaris conform de CAO-AHG gezondheidscentra. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede vakantie- en nascholingsregeling en een ruim budget voor nascholing en vakliteratuur en opname in pensioenfonds PFZW.

 

Interesse?

Voor meer informatie kun je Kees Kanters of Sandra Koster  (huisartsen) bellen of mailen op tel. 020-6000641 of per email naar kkanters@gazo.nl  of skoster@gazo.nl.

Sollicitaties voorzien van motivatie en CV graag voor 1 maart per email aan po@gazo.nl