Voor ons gezondheidscentrum Reigersbos zoeken wij een Huisarts

I.v.m. de pensionering van onze collega Anke Brand zoeken wij per 1 mei 2021 een enthousiaste huisarts voor 3/4 dagen per week die ons team wil komen versterken.
Wij bieden een unieke kans om je te vestigen en hierdoor het huisartsenvak als praktijkhouder in al z’n facetten te leren kennen met daarbij de voordelen van een gezondheidscentrum, zoals bijvoorbeeld ondersteuning op het gebied van personeelsbeleid en ICT.

 Wie zijn wij?

We zijn een ambitieus, betrokken en goed samenwerkend team (7 huisartsen, centrumassistenten, praktijkondersteuners somatiek en GGZ). De huisartsen hebben allen patiënten op naam en werken parttime. We werken met een 15 minuten spreekuur, wat erg goed bevalt. Daarnaast hebben we het afgelopen Coronajaar een slag gemaakt met bevorderen van E-health en zijn we begonnen met LEAN werken.

We vinden het belangrijk dat alle medewerkers de mogelijkheid hebben om door te groeien en proberen hier zoveel mogelijk ruimte voor te maken. We leiden 2 AIOS op, er zijn altijd stagiaires doktersassistentes werkzaam en de gediplomeerde doktersassistentes krijgen de kans om door te groeien, waar dit kan. Huisartsen hebben een ruim nascholingsbudget en worden gestimuleerd om bijvoorbeeld een opleiding tot kaderhuisarts te volgen.

We zitten in een fris pand samen met verschillende eerstelijns hulpverleners, zoals fysiotherapie, podotherapie, apotheek, maatschappelijk werk, verloskunde, diëtist, en Basis-GGZ. Multidisciplinaire samenwerking is een belangrijk onderdeel van de zorg in een wijk met veel complexe medische en sociale problematiek.

Wij zoeken:

Een huisarts die graag in teamverband werkt, goed kan samenwerken en affiniteit heeft met werken in een multiculturele wijk. Iemand die graag op een vaste plek werkt, het belangrijk vindt om patiëntencontact op te bouwen en het leuk vindt om naast patiëntenzorg ook bezig te zijn met innovatie en praktijkorganisatie. En bovendien iemand die een gezellige collega is!

 Wij bieden:

Salaris conform de CAO-AHG gezondheidscentra. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede vakantie- en nascholingsregeling, budget voor nascholing en vakliteratuur en opname in pensioenfonds PFZW. Wil je meer weten over werken in een gezondheidscentrum? Op https://werkeninhetgezondheidscentrum.nl/ kan je er meer over lezen.

Interesse?

Je kan Marie Hogervorst of Sanne de Korte (huisartsen) bellen of mailen voor meer informatie tel. 088 299 2160 of email: mhogervorst@gazo.nl of sdkorte@gazo.nl.

Sollicitaties voorzien van motivatie en CV graag voor 1 maart per email aan directie@gazo.nl

Zie ook reigersbos.gazo.nl