Ons gezondheidscentrum Holendrecht zoekt een huisarts

Wij zoeken een huisarts (0,6 fte) voor ons bevlogen en betrokken team van Gezondheidscentrum Holendrecht.  Je verzorgt een eigen patiëntenpopulatie in een afwisselende en enerverende omgeving. Ook geniet je van alle voordelen van ons gezondheidscentrum: laagdrempelige samenwerking met veel disciplines en  goede ondersteuning in de bedrijfsvoering. Kom jij bij ons werken?

Wie zijn wij?
Gezondheidscentrum Holendrecht biedt van oorsprong integrale zorg aan een multiculturele populatie. De variatie in de wijk neemt toe door de bouw van de wijk Amstel-III. Steeds meer studenten en jonge professionals schrijven zich in als patiënt. We bieden zorg aan circa achtduizend patiënten samen met de collega’s van o.a. fysiotherapie, maatschappelijk werk, psychologie, thuiszorg, podotherapie en diëtetiek. Het centrum is gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer, ligt vlakbij de snelweg en staat midden in een wijk met veel groen.

Ons centrum is onderdeel van de Stichting Gezondheidscentra Amsterdam Zuidoost en Diemen (GAZO), de de koepel van acht gezondheidscentra. De stichting geeft goede en sterke ondersteuning voor o.a. innovatie, ICT, personeel, administratie en op facilitair gebied.

Het huisartsenteam
De patiënten zijn verdeeld over acht huisartsen. Alle huisartsen werken parttime en vormen een koppel met één of twee collega’s waarbinnen onderling wordt waargenomen. De artsen sturen zelf de praktijk waardoor er alle invloed is op de inrichting en inhoud van het werk. Taken als infectiespreekuur, regiearts in het callcenter, intercollegiale toetsing (FTO/DTO) en begeleiding van POH worden gedeeld. Je werkt samen met een vast team van negen centrumassistentes, een praktijkmanager en zes praktijkondersteuners (somatiek, ouderen en GGZ). Ook worden een physician assistant, twee AIOS en coassistenten opgeleid.

Wat verwachten we van je?
Je hebt een hart voor de multiculturele patiëntenpopulatie in een achterstandswijk. Van teamwork word je blij. Je draagt graag bij aan de groei van je collega’s, het willen opleiden van AIOS is een pré. Je vindt het fijn om deel uit te maken van een groot collegiaal team dat goed voor elkaar en haar patiënten zorgt. Na een eventuele periode van waarnemen ben je bereid om je voor langere tijd aan ons team en centrum te binden.

Wat bieden we jou?
Je wordt een vaste huisarts binnen ons team met een eigen praktijk en een aanstelling van drie dagen per week. De werkdagen en startdatum zijn in overleg, het team is flexibel en er zijn veel mogelijkheden. Er is ruimte voor professionele hobby’s zoals het toeleggen op specifieke expertise of het volgen van een (kader-)opleiding.
Consulten worden standaard ingepland voor 15 minuten, je kunt ook gesprekken van 45 minuten inplannen om patiënten gedetailleerd in kaart te brengen.

We bieden een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband conform de cao huisartsenzorg. Onderdeel hiervan is onder andere een jaarlijks persoonlijk budget van circa 4600 euro, 8% vakantietoeslag en 6% eindejaarsuitkering. Starten als waarnemer is bespreekbaar.

Meer weten?
Voor aanvullende informatie over de functie kun je contact opnemen met Jack Baaij, huisarts en coördinator Gezondheidscentrum Holendrecht, op maandag, dinsdag of woensdag tel  088 – 299 20 40 of via jbaaij@gazo.nl

Interesse?
Stuur dan je brief met CV zo spoedig mogelijk en uiterlijk voor 5 maart naar directie@gazo.nl