Wij zijn op zoek naar een enthousiaste huisarts die ons warme bevlogen team in gezondheidscentrum Holendrecht wil komen versterken. Je krijgt bij ons de unieke kans om je te vestigen als huisarts met patiënten op naam.
In ons duurzame gezondheidscentrum met de daarbij horende voordelen van ondersteuning op het gebied van personeelsbeleid, administratie, ICT en regionale overleggen.

 

Wie zijn wij?

We zijn een ambitieus, betrokken en goed samenwerkend team (9 huisartsen, 1 physician assistant, 8 gediplomeerde doktersassistenten, 1 praktijkmanager en praktijkondersteuners somatiek, GGZ, ouderen en welzijn). De huisartsen hebben patiënten op naam, werken parttime en in trio’s. Wij beginnen de dag met een gezamenlijke dagstart. De doktersassistenten zijn getraind in triage en het geven van adviezen aan de telefoon. Zij worden in de ochtenduren ondersteund door een regiearts. Hierdoor is het spreekuur van de huisartsen overzichtelijk met consulten van 15 minuten, wat erg goed bevalt. Wij blijven werken aan anders werken om binnen de toegenomen drukte in de eerste lijn, toch ons werkplezier te blijven behouden. Ook zijn wij ervan overtuigd dat de structuur van een gezondheidscentrum daarin veel mogelijkheden biedt. In de afgelopen jaren heeft  LEAN werken, investeren in een goed geschoold assistententeam, bevorderen van gebruik van E-health, een nieuw telefoniesysteem en de regiearts-functie, ons hier enorm bij geholpen.
Binnen ons centrum zijn verschillende eerstelijns hulpverleners, zoals fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers, psychologen, wijkverpleegkundigen, podotherapeuten en diëtisten gevestigd. Multidisciplinaire samenwerking is een belangrijk onderdeel van de zorg in een wijk met veel complexe medische en sociale problematiek.

 

 Wij bieden:

Salaris conform de CAO-AHG gezondheidscentra. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede vakantie- en nascholingsregeling, budget voor nascholing en vakliteratuur en opname in

pensioenfonds PFZW. Wil je meer weten over werken in een gezondheidscentrum?
Op https://werkeninhetgezondheidscentrum.nl/ kan je er meer over lezen.

 

Meer weten?

Je kunt Hermien Marissen (coördinerend huisarts) bellen of mailen voor meer informatie.

Zij is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag op 088 299 2040, of via hmarissen@gazo.nl.

Interesse?
Sollicitaties voorzien van motivatie en CV graag per email aan hmarissen@gazo.nl.