Een Praktijkondersteuner (POH S) in Klein Gooioord (24-32 uur per week)

Wie ben jij?
Als praktijkondersteuner (POH-S) verleen je medisch-inhoudelijke zorg die door de huisarts gedelegeerd is. Je organiseert en coördineert de preventieve en gestructureerde zorg voor patiënten met een chronische aandoening (diabetes mellitus, cardiovasculaire aandoeningen, ouderenzorg,  Astma/COPD en stoppen met roken) in samenwerking met huisartsen en collega praktijkondersteuners. Je doet controles en geeft voorlichting, adviezen, instructie en educatie en verzorgt de eigen administratie.

 

Wie zijn wij?
Gezondheidscentrum Klein Gooioord is gevestigd in het hartje van de Bijlmer in Amsterdam Zuidoost. Er zijn circa 7600 patiënten ingeschreven in drie samenwerkende praktijken.
In ons gezondheidscentrum werken 6 huisartsen, een physician assistent (PA), 6 praktijkassistentes, een praktijkmanager, 2 POH somatiek en 2 POH GGZ. Er wordt actief samengewerkt met fysiotherapeuten, maatschappelijk werk, logopedie, verloskundige, psycholoog, podoloog en diëtist.

 

Wat vragen wij?
Je hebt een diploma praktijkondersteuner op HBO niveau of je bent als verpleegkundige opgeleid met ervaring in een deelgebied als DM/COPD/astma/CVRM. Je bent zelfstandig, flexibel en stressbestendig, hebt goede communicatieve en computervaardigheden en een initiatiefrijke houding t.a.v. ontwikkelingen in het vakgebied.

 

Wat bieden wij?
Een levendige praktijk met een afwisselende multiculturele patiëntenpopulatie en een enthousiast, hardwerkend en gezellig team. Je krijgt een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie, maandelijks overleg met andere praktijkondersteuners van gezondheidscentra in Amsterdam Zuidoost en Diemen (GAZO), mogelijkheid tot scholing en doorontwikkeling, werktijden in overleg en salaris- en arbeidsvoorwaarden conform de CAO huisartsenzorg.

 

Interesse of meer weten?
Stuur dan je sollicitatiebrief met CV  naar: po@gazo.nl of bel met met Florette Nagtegaal (Huisarts Gezondheidscentrum Klein Gooioord) op 088 2992030.