Een Praktijkondersteuner (POH S) in Diemen Zuid (16 - 24 uur p.w.)

Wie ben jij?
Als Praktijkondersteuner (POH S) verleen je medisch-inhoudelijke zorg die door de huisarts gedelegeerd is. Je organiseert en coördineert de preventieve en gestructureerde zorg voor patiënten met een chronische aandoening (Diabetes Mellitus, Cardiovasculaire aandoeningen, Ouderenzorg, Astma/COPD, Stoppen met roken) in samenwerking met huisartsen en collega praktijkondersteuners. Je doet controles en geeft voorlichting, adviezen, instructie en educatie en verzorgt de eigen administratie.

 

Wie zijn wij?
Wij zijn een levendige praktijk met een enthousiast, hardwerkend en gezellig team bestaande uit huisartsen, doktersassistenten en praktijkmanagers. in een wijk in Diemen Zuid met een afwisselende multiculturele patiëntenpopulatie.

 

Wat vragen wij?
Je hebt een diploma Praktijkondersteuner op HBO-niveau óf je bent opgeleid als verpleegkundige in een deelgebied als DM/COPD/Astma/CVRM. Je bent een zelfstandige, flexibele en stressbestendige werker met klantvriendelijke communicatieve vaardigheden en je kunt prima samenwerken in teamverband. Goede computervaardigheden en een initiatiefrijke houding t.a.v. ontwikkelingen in jouw vakgebied vinden wij erg belangrijk.

 

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie met mogelijkheid tot scholing en doorontwikkeling, een maandelijks overleg met de andere praktijkondersteuners van de gezondheidscentra in Amsterdam Zuidoost en Diemen (GAZO) en salaris- en arbeidsvoorwaarden conform de CAO huisartsenzorg.

 

Deze vacature staat ook open voor kandidaten die nog niet gediplomeerd praktijkondersteuner zijn, maar wel geïnteresseerd zijn om de opleiding tot praktijkondersteuner te volgen.

 

Interesse of meer weten?
Bel dan voor meer informatie met Rolanda van der Kooi (POH) of Lonneke Ketelaar (huisarts) op 020 699 8121.
Of stuur direct je motivatiebrief met CV naar  PO&gazo.nl