Een huisarts voor 3 dagen per week in Diemen Zuid

 

In verband met het vertrek van onze vaste waarnemer zoeken wij per  direct een enthousiaste huisarts die ons team wil komen versterken.

 

Wie zijn wij?
We zijn een ambitieus, betrokken en goed samenwerkend team (4 huisartsen, doktersassistenten, praktijkondersteuners Somatiek en GGZ). De huisartsen hebben allen patiënten op naam en werken parttime. We werken met een 15 minuten spreekuur, wat erg goed bevalt. Daarnaast hebben we het afgelopen Coronajaar een slag gemaakt met bevorderen van E-health en gaan we beginnen met LEAN werken.

We zitten in een fris pand samen met verschillende eerstelijns hulpverleners, zoals fysiotherapie, podotherapie, maatschappelijk werk en diëtist. Multidisciplinaire samenwerking is een belangrijk onderdeel van de zorg in een wijk met veel complexe medische en sociale problematiek.

 

Wij zoeken:
Een huisarts die graag in teamverband werkt en goed kan samenwerken. Iemand die graag op een vaste plek werkt, het belangrijk vindt om patiëntencontact op te bouwen en het leuk vindt om naast patiëntenzorg ook bezig te zijn met innovatie en praktijkorganisatie. En bovendien iemand die een gezellige collega is!

 

Wij bieden:
Salaris conform de CAO-AHG gezondheidscentra. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede vakantie- en nascholingsregeling, budget voor nascholing en vakliteratuur en opname in pensioenfonds PFZW.

 

Interesse?
Je kan Lonneke Ketelaar of Harriët Eekhof (huisartsen) bellen of mailen voor meer informatie op  020 699 8121 of per mail naar lketelaar@gazo.nl of heekhof@gazo.nl .

 

Sollicitaties voorzien van motivatie en CV graag per email aan PO@gazo.nl