Doktersassistent in Reigersbos

Ben jij als doktersassistent(e) toe aan een extra uitdaging? Heb je affiniteit met primaire preventie en kleine kwalen? Dan is dit de vacature voor jou! Naast het werk als doktersassistent(e) draai je een eigen hypertensiespreekuur en voer je samen met de huisarts een kleine kwalenspreekuur.

Wij zoeken, in verband met de pensionering van een vaste doktersassistente, een gediplomeerd DOKTERSASSISTENT(E) voor 34 uur / 4 dagen per week per 1 april 2021.

Ons informele team van huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten biedt in het gezondheidscentrum – samen met o.a. collega’s fysiotherapie, POH GGZ, maatschappelijk werk, apotheek, verloskundige, wijkverpleging, podotherapie en diëtetiek – integrale zorg aan 8600 patiënten. Onze deur staat open voor alle wijkbewoners, in elke fase van hun leven.

Het gezondheidscentrum staat in een multiculturele wijk, is goed bereikbaar per openbaar vervoer, ligt vlakbij de snelweg  en voor de deur kun je gratis parkeren.

Wat bieden wij jou?

  • Ruime opleidingsmogelijkheden, bijvoorbeeld een opleiding SOH.
  • Assistente spreekuur oa hypertensie spreekuur, je gaat actief aan de slag met het in kaart brengen van deze groep, bespreekt leefstijladviezen en bloeduitslagen.
  • Samen met de huisarts een kleine kwalen spreekuur doen. Op dit spreekuur zie je mensen met bv huiduitslag, oorpijn, oogklachten, mogelijke fracturen, wondjes etc.
  • Mogelijkheid tot het begeleiden van BBL stagiaires die in vaste dienst komen.
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband.
  • Salaris conform cao huisartsenzorg en afhankelijk van je ervaring.
  • Afhankelijk van de bedrijfsresultaten bestaat de mogelijkheid eind van het jaar een bonus te ontvangen.

De omvang van je dienstverband is bespreekbaar: in gesprek met jou willen we graag horen waar jouw voorkeur naar uitgaat, om vervolgens samen te bepalen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Meer weten?
Voor aanvullende informatie over de functie kun je contact opnemen met Darshan Voogt, praktijkmanager (ma-di-do-vrijdag even weken) op 088-2992060, optie 2 collegalijn.

Interesse?
Stuur dan je brief voor 23 januari met CV naar directie@gazo.nl en dvoogt@gazo.nl