Zet jij je graag in voor anderen in al hun diversiteit? Werk je het liefst met hart, hoofd én handen? Dan is GAZO (gezondheidscentra Amsterdam Zuidoost en Diemen) een leuke werkplek voor jou!

 

Ter uitbreiding van ons team in Diemen Zuid zijn wij op zoek naar:

doktersassistenten (M/V) voor 3 of 4 dagen per week

Wie zijn wij?

De deur van Gezondheidscentrum Diemen Zuid staat open voor alle wijkbewoners, in elke fase van hun leven. Onze informele en enthousiaste team van huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten bieden hier – samen met collega`s fysiotherapie, POH-GGZ, maatschappelijk werk, psychologie, podotherapie en diëtetiek – integrale zorg aan 7500 patiënten.

 

Wat ga je doen?

Als doktersassistent ben je ons visitekaartje, het eerste aanspreekpunt voor patiënten met een hulpvraag en de schakel naar verdere zorgverlening. Je handelt uiteenlopende hulpvragen af, plant afspraken in, ondersteunt de huisarts en geeft zelfzorgadviezen. Je hebt een eigen assistentenspreekuur en verricht behandelkamer- en laboratoriumwerkzaamheden.

 

Wat verwachten we van je?

Uiteraard heb jij een diploma doktersassistent(e) niveau 4 en bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie in de eerste lijn. Je kan goed samenwerken en organiseren, bent stressbestendig, flexibel en klantgericht en je kunt triageren volgens de NHG-wijzer.

 

Wat bieden wij jou?

We bieden een contract voor bepaalde tijd (7 maanden)  met uitzicht op een vast dienstverband, het salaris is conform cao Huisartsenzorg.. De omvang van je dienstverband is bespreekbaar: in gesprek met jou willen we graag horen waar jouw voorkeur naar uitgaat, om vervolgens samen te bepalen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

We bieden je een goede werksfeer, enthousiaste collega`s, een breed takenpakket en goede scholingsmogelijkheden.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over ons team, onze wijk of de werkzaamheden? Dan kunt je contact opnemen met Jane Oduber (Praktijkmanager) of Lonneke Ketelaar (huisarts) via tel. 020-6998221. Of bekijk de website www.diemenzuid.gazo.nl. voor alle informatie over GAZO, Diemen Zuid en de vacatures.

Interesse?

Stuur dan je brief met CV naar PO@gazo.nl.